Terugblik geslaagde kijk-en inmeetdag Mauritsweg Klundert

Terugblik geslaagde kijk-en inmeetdag Mauritsweg Klundert
Op woensdag 25 oktober 2023 was het dan zover! Toekomstige bewoners mochten voor de eerste keer een bezoek brengen aan hun toekomstige woningen aan de Mauritsweg in Klundert. Een spannend moment!

Bezoek woning 
Na een warm bakje koffie, thee en wat lekkers liepen de nieuwsgierige bewoners hun toekomstige woning binnen. Om hun nieuwe woning te bekijken. En om een aantal dingen op te meten. En vragen te stellen aan de verhuurmakelaars van Woonkwartier.

Drukbezochte "technische tafel"
Ook is de “technische tafel” goed bezocht. Aan deze tafel gingen de technische collega’s van Woonkwartier in gesprek met de bewoners. Ook hier veel vragen vanuit de toekomstige bewoners over schuttingen, elektrische kookplaten tot aan het ombouwen van de zolder naar een extra slaapkamer.

Woonkwartier heeft deze “technische tafel” geïntroduceerd als vast onderdeel van de kijk-en inmeetdag. Om aan tafel antwoord te geven op bewonersvragen. En om goed inzicht te krijgen in wat voor soort vragen toekomstige bewoners ons stellen. Dit zijn waardevolle inzichten voor zowel Woonkwartier als de aannemer.

Na het bezoek aan de woning gingen de bewoners enthousiast en met veel nieuwe indrukken naar huis.

We kijken terug op een geslaagde middag. Het natte herfstweer mocht de pret niet drukken.

Status project en doorkijk planning kwartaal 4 2023
Wat betreft de status van het project en doorkijk planning: binnenkort meer hierover in de aankomende nieuwsbrief.

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze projectenpagina: Mauritsweg Klundert - Woonkwartier