Terugblik informatiemiddag brandveiligheid en onderhoud complex Veerkensweg Oud Gastel

Terugblik informatiemiddag brandveiligheid Veerkensweg Oud Gastel

Woonkwartier vindt het belangrijk dat bewoners fijn en veilig wonen. Om die reden organiseerden wij met de regionale Brandweer en onze partner Bergh Brandveiligheid een informatiemiddag voor de bewoners van het complex Veerkensweg in Oud Gastel. Dit wat betreft de onderhoudswerkzaamheden in het complex op het gebied van brandveiligheid.

In gesprek met bewoners: onderhoudswerkzaamheden en brandveiligheid
Tijdens de informatiemiddag bespreken we de aanleiding van de geplande onderhoudswerkzaamheden op het gebied van brandveiligheid met de aanwezige bewoners.

Ook bekijken we samen met de bewoners van het complex wat de werkzaamheden inhouden. Dit alles in het kader van veilig wonen.

Hierbij gaan we in op wat de bewoners zullen merken van de werkzaamheden. Daarbij dat de overlast tijdelijk is. En dat we er altijd naar streven dit tot een minimum te beperken.

Ook bekijken we samen wat de bewoners van Woonkwartier mogen verwachten wat betreft de geplande onderhoudswerkzaamheden. En andersom: wat wij van bewoners verwachten. Dit om er samen voor te zorgen dat we de onderhoudswerkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Tips en trucs Brandweer
De regionale Brandweer gaat vervolgens het gesprek met de aanwezige bewoners aan. Wat kunt u als bewoner zelf preventief doen in het kader van brandveiligheid? De Brandweer laat een indrukwekkend filmpje zien wat te doen in het geval van brand. En geeft bewoners handige tips in het kader van brandveiligheid en brandpreventie.

En we sluiten de informatiemiddag af met het beantwoorden van een hoop bewonersvragen.

We kijken terug op een geslaagde en drukbezochte informatiemiddag. Dank alle bewoners voor uw komst!

Bekijk hier onze tips op het gebied van brandveiligheid: https://www.woo...randveiligheid/