Nieuws

Doorstromen naar een passendere woning

Het kan zijn dat uw huidige woning niet goed meer past bij uw persoonlijke situatie. Misschien heeft u inmiddels ander werk, een ander inkomen, onlangs gezinsuitbreiding gehad, of u heeft gezondheidsproblemen. Dit kan ervoor zorgen dat u graag wilt verhuizen naar een meer geschikte woning. Bijvoorbeeld naar een woning die groter is. Of juist kleiner. Of u woont toch liever gelijkvloers. Dan kan ‘doorstromen op basis van woonduur’ interessant voor u zijn. 

Woningbouw in Langeweg nog dit jaar van start

13 februari 2024- Langeweg is weer een stap dichterbij 15 nieuwe woningen. Afgelopen week tekenden woningcorporatie Woonkwartier en de gemeente Moerdijk voor de verkoop van grond voor de bouw van 10 sociale huurwoningen. Ontwikkelaar Timek realiseert daarnaast 5 koophuizen.

Samenwerking centraal in prestatieafspraken 2024

Vandaag tekenden de gemeenten Halderberge & Moerdijk, Huurdersvereniging Fijn Wonen en Woonkwartier de jaarschijf 2024 met hierin de prestatieafspraken voor dit jaar. Deze gaan o.a. over het versterken van de samenwerking met elkaar en anderen, de wo...

Laatste bewoners krijgen hun sleutels - centrumontwikkeling Bosschenhoofd voltooid

Veel vrolijke gezichten tijdens de sleuteloverdracht van de 7 nieuwe sociale en duurzame huurwoningen in Bosschenhoofd aan het Midzomerplein (Gerardushof). De afgelopen jaren onderging het centrum van Bosschenhoofd een ware metamorfose. Door het overhandigen van de sleutels aan de laatste nieuwe bewoners van deze moderne woningen is de centrumontwikkeling voltooid.

Ons sociaal jaarverslag over 2023

Naast het normale jaarverslag brengen we ieder jaar ook een sociaal jaarverslag uit in de vorm van een video. Hierin staat vooral de medewerker van Woonkwartier centraal en worden de HR-ontwikkelingen toegelicht.  Bekijk hieronder het sociaal jaarver...