Een terugblik op een geslaagde Burendag

Afgelopen weekend was het weer zover: Nationale Burendag!ย 
ย 
De dag om bewoners te helpen elkaar te ontmoeten. Want fijn wonenย gaat verder dan een fijn huis! Goed contact met de buren is erg belangrijk. Een buurt wordt immers gezelliger als je elkaar kent.

๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€
Op Burendag organiseerde de winnares van onze Woonkwartier Burendag-winactie een leuke dag voor haar buren in de wijk Van Polanenpark in Klundert. Ze wilde graag verbinding creรซren tussen leeftijdsgroepen, maar ook tussen de huurders en kopers uit de straat.
ย 
๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ธ
Onder - volgens de winnares- een prachtige regenboog boven de wijk schoven de buurtbewoners gezellig aan voor koffie, thee en taart. Daarnaast zijn er huisbezoeken gedaan bij diegenen die er door fysieke gezondheidsproblemen niet bij konden zijn.ย 
ย 
Hierna was het tijd voor de georganiseerde speurtocht door de straat. En is er heerlijk geluncht met Noorse wafels, broodjes met beleg, snacks en fruit. De dag is afgesloten met nog een paar rondes bingo onder het genot van lekkere borrelhapjes. Alle buurtbewoners gingen met een voldaan gevoel naar huis.
ย 
๐—š๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ดย 
โ€œHet was fantastisch! Ik heb mijn hele buurt nog nooit zoveel zien glimlachen! Volgend jaar gaan we kijken of het weer mogelijk is om te organiseren, want het was zeer zeker geslaagd. Namens heel de straat: bedankt!โ€
ย 
We kijken terug op een geslaagde Burendag waarbij elkaar ontmoeten en verbinden centraal staat.ย 

ย