Terugblik geslaagde kijk- en inmeetdag Gerardushof Bosschenhoofd

Terugblik kijk-en inmeetdag Bosschenhoofd
Het was een heerlijk zonnige en winterse kijk- en inmeetdag voor de toekomstige huurders van de 7 duurzame eengezinswoningen aan het Gerardushof in Bosschenhoofd. 

Kijk-en inmeetdag
Onze nieuwe huurders krijgen samen met hun kinderen, kleinkinderen, ouders en opa’s en oma’s, de kans om hun woning op te meten. En te spreken met de verhuurmakelaars, de projectleider en de sociaal beheerder van Woonkwartier en de aannemer Maas Jacobs. Ook maken ze alvast kennis met hun nieuwe buren. Fijn wonen gaat immers verder dan alleen een fijne woning.

Na een warm ontvangst in de tent, volgen de nieuwsgierige toekomstige bewoners de verhuurmakelaars door hun woning. Ze stellen enthousiast veel vragen. Noteren technische aspecten. En meten hun woning met de Woonkwartier-rolmaat.

Eerste indruk
Een aantal eerste blije reacties van onze toekomstige huurders: “Wij kwamen binnen bij de tent en dachten WOW, dat is goed geregeld. Echt fijn om letterlijk zo’n warm onthaal te krijgen op deze winterse dag. Het is namelijk een spannend moment om voor de eerste keer je toekomstige woning te bezichtigen. ”

“De woning is heel mooi. Het is een beetje onwerkelijk nog. Ik heb die plattegronden dan helemaal in mijn hoofd zitten, maar als je er dan bent, ziet het er toch anders uit. Dus dan is zo’n dag als vandaag wel echt fijn.”

Technische vragen
Tijdens het bezichtigen van de woning, krijgen de verhuurmakelaars, projectleider, de sociaal beheerder en aannemer veel verschillende vragen. Zo stellen de nieuwe huurders vragen over de afwerking van de muren. En over de warmtepomp. Hiervoor hebben we een technische tafel ingericht. Zo beantwoorden we gemakkelijk alle vragen met betrekking tot de technische aspecten van de woning. En is het fijn om inzicht te krijgen in het soort vragen nieuwe huurders ons stellen.

Zo geeft 1 van de nieuwe bewoners aan: “Mijn technische vragen zijn allemaal beantwoord, dat is heel prettig. Maar het is vooral fijn om er nu even een kijkje te kunnen nemen. En er een gevoel bij te krijgen.”

De bewonersvragen geven ons ook waardevolle inzichten voor nu en in de toekomst.

Geslaagde dag
Met een glimlach denken we terug aan deze fijne middag. Leuk om alle nieuwe bewoners te mogen ontmoeten. En bedankt voor hun komst!

Voor een impressie van de kijk-en inmeetdag: neem een kijkje op de Woonkwartier-social media kanalen. Woonkwartier op LinkedIn: #huurders #duurzame #bosschenhoofd #buren #wonen #woning #verhuurmakelaars…