Aanmelden service abonnement

Service abonnement

Wilt u kleine klusjes en reparaties aan uw woning liever uitbesteden? In dat geval kunt u voor € 3,99 per maand een serviceabonnement bij ons afsluiten. Groot onderhoud, zoals schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, neemt Woonkwartier voor haar rekening. Maar er zijn ook kleinere klusjes, zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel. Deze reparaties moet u normaal gesproken zelf uitvoeren. Heeft u hiervoor geen tijd of mogelijkheid, dan is een serviceabonnement misschien een goede oplossing. Wanneer u deze afsluit worden deze reparties in opdracht van Woonkwartier door een aannemer voor u uitgevoerd.

Gerelateerde vragen

Bieden jullie een serviceabonnement aan?

Algemeen

Ja, u kunt bij ons een serviceabonnement afsluiten. Dit kost € 3,99 per maand. Kleine klusjes en reparaties aan uw woning zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel lossen wij dan voor u op. Meer informatie leest u in de Brochure serviceabonnement.

Aanmelden voor het serviceabonnement kan via aanmeldkaart serviceabonnement

Let op, 1 juli 2022 wordt het abonnement verhoogd van €3,11 naar €3,99 vanwege stijgende kosten van materialen, personeel en diensten.

Meer over dit onderwerp

Wat houdt een serviceabonnement in?

Algemeen

Groot onderhoud, zoals schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, nemen wij voor onze rekening. Maar kleinere klusjes, zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel, moet u normaal gesproken zelf uitvoeren. Heeft u hiervoor geen tijd of mogelijkheid? Dan is een serviceabonnement een goede oplossing. Wanneer u deze afsluit, zorgen wij dat deze reparaties door een aannemer voor u worden uitgevoerd. Meer informatie leest u in de Brochure serviceabonnement

Meer over dit onderwerp

Hoe sluit ik een serviceabonnement af?

Algemeen

Wilt u gebruik maken van het serviceabonnement? Dit kunt u op verschillende manieren aan ons doorgeven:

  • Online via het Klantportaal. Klik hier om uzelf aan te melden;
  • Telefonisch. Op maandag t/m donderdag van 08:30 t/m 17:00 uur en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur zijn wij bereikbaar op het nummer: 0168-35 00 00;
  • Via WhatsApp. U kunt een bericht sturen naar: 0168-35 00 00. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:30 t/m 17:00 uur en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur.
Meer over dit onderwerp

Ben ik verplicht een serviceabonnement af te sluiten als ik een woning van jullie huur?

Algemeen

Nee, u bent niet verplicht een serviceabonnement af te sluiten.

Meer over dit onderwerp

Wat betaal ik voor een serviceabonnement?

Algemeen

Een serviceabonnement kost € 3,99 per maand. Dit betaalt u tegelijk met uw huur.

Meer over dit onderwerp

Kan ik het serviceabonnement opzeggen?

Algemeen

Ja, u kunt op elk moment het serviceabonnement opzeggen. Hiervoor geldt opzegtermijn van 1 maand (per 1ste van de maand).

Meer over dit onderwerp