Halderberge Leeft!

Hoe leuk is het om iets te organiseren met uw buurt?  Bijvoorbeeld een lunch met de straat, een spelletjesmiddag met de wijk of een andere leuke activiteit. Heeft u een goed idee? Maak dan gebruik van het leefbaarheidsfonds Halderberge Leeft!.

Halderberge Leeft! is een gezamenlijk initiatief van gemeente Halderberge en woningcorporatie Woonkwartier. Het doel van dit leefbaarheidsfonds is ontmoeting te stimuleren en buurtgenoten te verbinden. Het leefbaarheidsfonds Halderberge Leeft! maakt het voor alle inwoners van gemeente Halderberge mogelijk om samen met buurtgenoten activiteiten te organiseren. U kunt hiervoor kosteloos materialen van ons lenen, zoals bijvoorbeeld een tent of statafels.

Heeft u een leuk initiatief voor uw buurt en wilt u gebruik maken van Halderberge leeft!? Kijk hier voor het aanvraagformulier en de voorwaarden. Op het aanvraagformulier ziet u ook welke materialen u kunt lenen. Let op: we lenen geen materialen uit als het niet past binnen de huidige coronamaatregelen.

Zorg dat u er op tijd bij bent!
Wij hebben maximaal 5 werkdagen nodig om uw materiaalaanvraag te verwerken. Vraag dus tijdig uw materialen aan! Als de gewenste materialen (niet volledig) beschikbaar zijn, nemen wij hier uiteraard contact over op.