Centrumontwikkeling Bosschenhoofd

Bosschenhoofd

Laatste fase centrum Bosschenhoofd compleet met supermarkt

De afgelopen jaren onderging het centrum van Bosschenhoofd een ware metamorfose. Het nieuwe schoolgebouw met sportzaal kreeg de functie van multifunctionele accommodatie. Naast door de school wordt het gebouw sindsdien ook gebruikt door tal van verenigingen. Alle reeds gerealiseerde appartementen en commerciële ruimten zijn verhuurd.

Fase 4 - de laatste fase
In het centrum van Bosschenhoofd heeft Woonkwartier de afgelopen jaren al veel sociale huurwoningen gebouwd. Tijdens deze laatste fase wordt aan de St. Gerardushof/Wilhelminastraat/Clemensstraat een supermarkt en nog 7 sociale huurwoningen gerealiseerd. Bekijk hier de verhuurbrochure. Ook worden er 2 koopwoningen gebouwd die door de aannemer Maas Jacobs zelfs al verkocht zijn.  De supermarkt wordt een Boon's Markt en wordt geëxploiteerd door de gebroeders Van Eekelen.

Feestelijk viering start bouw 
De start bouw van fase 4 wilden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vierden we dit heugelijke moment op maandag 6 maart samen met direct omwonenden, Samenstichting Groet en Ontmoet, de gemeente Halderberge, de aannemer en ontwikkelaar Maas Jacobs en overige genodigden. Als officiële handeling overhandigde Sander van Eekelen een van de exploitanten van Boon’s Markt een kratje met verse producten aan Lotte Wijnen van Samenstichting Groet en Ontmoet. Daarna werd er getoost op en nagepraat over een mooie afronding van een ontwikkeling die veel heeft betekend voor Bosschenhoofd en zijn inwoners.  

Planning
We verwachten dat zowel de supermarkt als de woningen medio 2024 opgeleverd  kunnen worden. De 7 sociale huurwoningen worden al begin 2024 opgeleverd.